Anasayfa
Satılık Oto
Satılık Parça
Haberler
Kaynak
Videolar
Albüm
Ziyaretçi Defteri
İletişim

Cumhuriyet Rallisi, İstanbul'da

Klasik otomobillerin yarışacağı geleneksel Cumhuriyet Rallisi, bu yıl Turing Cumhuriyet Rallisi adıyla, 1-2 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Her yıl 29 Ekim haftasına rastlayan hafta sonlarında, Türkiye Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Rallisi, bu yıl Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ile birlikte organize edilecek ve Turing Cumhuriyet Rallisi adıyla start alacak.

Rallinin startı 31 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun 4. Levent'teki yerleşkesi önünden verilecek. Otomobiller, 1 Kasım Pazar günü saat 15.00'den itibaren Turing'in Fenerbahçe Parkı Romantika tesislerine ulaşmaya başlayacak.

Yaklaşık 50 otomobilin katılımının beklendiği organizasyonda 1934-1974 yılları arasında üretilmiş otomobiller yer alacak. Ralli, araçların fabrika çıkış standartlarına uygunluğu ve üretim yıllarına göre gerçekleştirilecek.

Sabit hız testi adıyla tanımlanan toplam 9 etabın geçileceği ralliye, klasik otomobillerin dışında, Touring sınıfında da katılım olacak.





[ YORUM ]


Toplam 1 yorum yapılmış. Yorumların tamamını görüntülüyorsunuz.

ralli

1 kasım pazara gelmiyomuydu.bi yanlışlık var heralde
NOT:
İkazınız için teşekkür ederim

hakan miyasoglu (24.10.2009 - 10:40)

Tasarım: ARTER