Anasayfa
Satılık Oto
Satılık Parça
Haberler
Kaynak
Videolar
Albüm
Ziyaretçi Defteri
İletişim

Cooper Tires Kış Lastikleri...

2008 yılının Mayıs ayında Çelik Motor tarafından ülkemize ithal edilmeye başlanan Amerika'nın lider lastik markası Cooper Tires, yüksek kalite ile uygun fiyatı birarada sunuyor.
Kışın yüzünü tüm etkileriyle gösterdiği şu günlerde, Cooper Tires kar lastikleri, 90 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Piyasadaki rakiplerinden % 30 daha uygun olan fiyat etiketiyle satışa sunulan Cooper Tires kış lastikleri, yüksek performans ve kaliteden de ödün vermiyor.
Cooper Kış Lastikleri, yüksek çekiş gücüne sahip desen tasarımı ile kar üzerinde mükemmel bir tutunma ve hem yumuşak hem de sessiz bir sürüş imkanı sunuyor. Cooper Tires tarafından patenti alınan "Snow Groove" teknolojisi, desen üzerindeki ince kılcal kenarlar sayesinde kar ve buz üzerinde üstün bir yol tutuşu sağlıyor.
Cooper Tires markasında binek otomobiller lastiklerinin yanı sıra, 4 x 4 lastikleri de dikkat çekiyor.
Gelişmiş sürüş konforu ve uzun ömür sağlamak için geliştirilen Variable Density Nylon ve R-TECH teknolojilerinin yanı sıra, şerit değiştirme ve dönüşlerde ekstra konfor ve güvenlik sağlayan R-TECH Sidewall teknolojisi ve maksimum denge ve çekiş için 5 kanallı desen tasarımı ile Cooper Tires 4 X 4 Discoverer CTS lastikleri, Silikalı özel förmülü ile de lastik ömründen ödün vermeden ıslak ve kuru zeminlerde yüksek yol tutuş ve kısa fren mesafesi sağlıyor.
200 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Cooper Tires 4 X 4 lastikleri; konfor, performans ve uzun ömürlü lastik özelliklerinin hepsini bünyesinde barındırıyor.
Çelik Motor Lojistik Müdürü Talat Yazıcıoğlu, markanın Türkiye'de izlediği fiyat politikasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yoğun rekabetin yaşandığı lastik sektöründe, Amerika'nın en büyük, Avrupa'nın ise 3. büyük lastik firması olan Cooper Tires'ı tanıtmak ve bilinirliğini artırmak amacıyla çok özel bir fiyat politikası izliyoruz. Bu dönem içerisinde, ürünlerimizi kar amacı gütmeksizin piyasaya sunuyoruz. Uyguladığımız bu politika ile, Cooper Tires markasının bilinirliğinin artacağını ve daha çok tüketiciye ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Nihai tüketiciye ulaştığımızda ise, kalitesi ve fiyat farkıyla Cooper Tires lastiklerinin vazgeçilmez olacağından eminiz." diye konuştu.
Cooper Tires lastikleri Türkiye'de satışa çıktığı ilk günden itibaren, sunduğu yüksek kalite ve rakiplerinden % 30 - 40 daha uygun olan fiyat etiketiyle tüketicilerin bir numaralı tercihi olacağının sinyallerini veriyor.





[ YORUM ]


Henüz yorum yapılmamış.

Tasarım: ARTER