Anasayfa
Satılık Oto
Satılık Parça
Haberler
Kaynak
Videolar
Albüm
Ziyaretçi Defteri
İletişim

Volvo'nun Son Güvenlik Bombası

Kendine has tasarımlarıyla, kalabalık trafikte bile Volvo modelerini ayırt etmek çok kolaydır. XC60 da doğal olarak böyle bir Volvo. Ancak XC60, diğer Volvo modellerine göre daha sportif ve çekici görünüyor. Böylece, gelecek modellerin de ne gibi tasarım öğelerine sahip olacağını görüyoruz. İç mekanda Volvo'nun havada yüzer gibi diye tanımladığı orta konsol hemen dikkati çekiyor.
İÇ MEKAN FERAH
4.6 metrelik boyuyla orantılı iç mekanında tüm yolcular rahat edebiliyor. XC60'ın asıl önemli özelliği yeni bir güvenlik donanımı. Çarpış Uyarısı ve Otomatik Fren olarak adlandırılan bu teknoloiyle XC60, önündeki radar sayesinde elde ettiği verilere dayanarak bir çarpışma olasılığı doğduğunda sürücüyü uyarıyor ve gerekirse otomatik olarak fren yapıyor. Böylece kazanın engellenemediği durumlarda bile hasarın azaltılması sağlanabiliyor.
GÜÇLÜ DİZEL MOTOR
XC60'ın D5 versiyonunda kullanılan 2.4 litrelik dizel motor 185 HP güç ve 400 Nm üretiyor. Yüksek çekiş gücü sayesinde dinamik bir sürüş sunan XC60'ın, gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemi de kaygan zeminlerde tek tekerlek tutunsa dahi ilerlemeye olanak sağlıyor. 67 bin 763 eurodan başlayan fiyatlarla satılan XC60 D5'in standart donanımı oldukça zengin.




[ YORUM ]


Henüz yorum yapılmamış.

Tasarım: ARTER