Anasayfa
Satılık Oto
Satılık Parça
Haberler
Kaynak
Videolar
Albüm
Ziyaretçi Defteri
İletişim

2010 Konya İftar Yemeği / 22-08-2010

Konya lı Klasikciler olarak bahar, yaz şenliği gibi etkinlikler yapamasak da; ağustos'un sıcak günlerinde edâ ettiğimiz Mübarek Ramazan da bir araya gelelim istedim. Bu birlikteliği iftar yemeği ile birleştirerek de güzel saatler yaşadık.
Bu etkinlikte toplanma yeri için izin almamıza yardımcı olan Enis kardeşim ve Trafik Şube Müd.ne, konvoy süresince bizle birlikde olan trafik ekiplerine, etkinliğin basında yeralması için destek veren KonTv ekibine, Sema otel personeline teşekkür ederim.
En önemlisi ise; klasik otomobil sevdasını yaşayan, yaşatan, paylaşan hiçbir zaman beni yanlız bırakmayan dostlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Onlar olmasa etkinlik olmaz, sıcacık anlar yaşanmazdı.Tek isteğim bu sevdanın daha geniş kitlelere yayılıp, rengarenk klasiklerle dolu daha büyük bir tablonun Konya da oluşması.
Şimdiki tablomuzu oluşturan çiçeklerimiz mi? Buyurun iyi seyirler..




























































































[ YORUM ]


Toplam 3 yorum yapılmış. Yorumların tamamını görüntülüyorsunuz.

afiyet olsun

iyiakşamlar bilader
ALLAH birlikteliğinizi daim etsin.gerçekten çok güzel görüntüler. inanki gelmek için can attım.ama izinimin az kalışı,ve misafirimin olmasından dolayı malesef gelemedim.inşallah birdahaki sefere bu güzel toplantıda olmayı ALLAH nasip eder.

selamlar ismail

ismail (25.08.2010 - 01:52)


Afiyet Olsun

Allah birlikteliğinizi daim etsin, Gelmeyi çok istedim ama olmadı inşallah başka zaman görüşmek dileğiyle.. Tüm dostlara hayırlı ramazanlar.

Hakan Miyasoğlu (24.08.2010 - 17:16)


Afiyet olsun tüm dostlara..

Ziya abi davete icabet etmek isterdim ancak malum mübarek ramazanın bol ve bereketli iftar davetleri her birimizde yoğun bir şekilde sürüyor o akşam müsait olamadığım için katılamadım ama gönlüm sizlerleydi Allah kabul etsin. Bu güzel davetinizi klasik dostlarla gerçekleştirip birlikteliğe ulvi bir renk ve ahenk katmışsınız Emegi geçenleri kutlarım. Sevgi ve saygılarımla..Fatih K.KURKCU

hardtop_fatih (24.08.2010 - 05:39)

Tasarım: ARTER