Anasayfa
Satılık Oto
Satılık Parça
Haberler
Kaynak
Videolar
Albüm
Ziyaretçi Defteri
İletişim
HABERİN GÖRSELLERİ:

Plymouth

Plymouth:
Plymouth ABD merkezli ve 1928 ve 2001 yılları arasında araba modelleri durdurulana kadar bir dizi otomobil üretti. Şirket üretim ağırlıklı olarak otomobil ve minivanlar üzerinde yoğunlaştı ve modeller kesildiğinde Chrysler olarak yeniden şekillendirildi. Plymouth, görev süresince iki ana şirketi vardı ve 1928 ile 1998 yılları arasında Chrysler, DaimlerChrysler ise 1998-2001 yılları arasında üretimine son verildi.

Plymouth Vakfı:
Şirket merkezi Auburn Hills, Michigan, ABD'de bulunuyordu. Şirketten gelen araba serisi, Ford ve Chevrolet gibi büyük isimlerle karşılaştırılan Chrysler'in düşük fiyatlı otomobil piyasasında ilk çıkışı idi. Plymouth, tüm standart özelliklere ve piyasadaki diğer modellerin sağladığı harici genişleyen hidrolik frenlere sahip olduğu için avantaja sahipti. Plymouth tamamen Chrysler bayilikleri aracılığıyla pazarlandı. Plymouth ismi, çiftçilerin arasında popüler olan, farklı şeyleri bağlamak için kullanılan Plymouth Binder Twine'den türetilmiştir.

Plymouth'un Özellikleri
Düşük fiyatlı Plymouth arabaları aslında markanın diğer markaların 1930'da dayak yediği büyük depresyondan kurtulmasına yardım etti. 1939'da Plymouth 417.528 otomobil üretti ve 5.967 rumble koltuklarla dönüştürülebilen iki kapıydı. Marka Amerika'nın en çok satan markaları arasındaydı ve Ford ve Chevrolet gibi büyük isimlerle birlikte sevk edildi. 1940 ve 1941'de Ford satışlarını geçti ve popülerlik açısından 2 numarada durdu. Plymouth marka otomobiller, mühendislik, kalite ve dayanıklılıklarıyla tanınmış ve ABD'deki görev süresince hanehalkı adı olmuştur. 1960'da bu otomobiller, rozet tasarlandıkları diğer arabalara göre daha şık bir şekilde tasarlandı ve Acclaim, Laser, Breeze, Neon ve Volare gibi isimlerin bir kısmını sundular.
1990 yılına gelindiğinde, Plymouth özgünlüğünün çoğunu kaybetti ve özellikleri ve fiyatları Eagles ve Dodges'la örtüşmeye başladı. Markayı yeni bir logo ve pazarlama stratejisi ile canlandırmaya çalışmak, yalnızca felâketine katkıda bulundu ve satışlar endişe verici oranlarda düşmeye başladı. Şirket, Daimler ve Plymouth Prowler'dan sonra yeni model otomobiller ile büyümesini bekledi ve ilk çıkan spor modeli oldu. 1990 yılından sonra üretim, 1973 yılında elde edilen 973.000 pik üretime kıyasla 200.000 adetlik bir performans göstermedi. İkinci nesil Neon, 2000-2001 yılları arasında Plymouth marquee modelinin son modeli idi.

Plymouth 1962 Sport Fury - Grandeur and Glory :
Plymouth, ABD'de başarılı bir otomobil imalatı markasıdır. Plymouth marka araçlar Chrysler Corporation ve daha sonra da ardıl DaimlerChrysler tarafından üretilmektedir. Otomobil endüstrisinde uzun yıllar övülen performansın ardından, Plymouth modellerinin üretimi Haziran 2001'de Amerika Birleşik Devletleri'nde durduruldu. Büyük Plymouth modeli Fury 1962, şirket için önemli bir süre için övgüye değer bir satış şirketi oldu.

Plymouth marka otomotiv markası altında gelen bir araçta uzun sürüş yapmak ister misiniz? ABD merkezli; Chrysler Corps tarafından üretilen ve onun nesli Daimler Chrysler, bu otomotiv haberi onun ilk versiyonu yollara geldiğinden bu yana olmuştur. Üretim birimi haziran ayında 29 Haziran 2001'de kapandı. Plymouth, 7 Temmuz 1928'de Chevrolet'le rekabette ucuz otomobil üreten Chrysler Corps'in en önemli girdisi olarak Temmuz ayında açıkta çıktı.

20. yüzyılın sonu Amerikan kas otomobilleri için görkemli bir otomobildi, ne olur da Büyük Üçlüler Meclisi çizgilerinden silinmiş ikonik özellikleriyle. Plymouth 1971 Hemi 'Cuda ve Viper' Cuda dönüştürücülerinde olduğu gibi, hiçbiri nadir bulunan bir malzemeydi. Ayrıca ligde 1967 model yılı ilk çıkışı Plymouth Belvedere var.

Plymouth, Chrysler'in sahibi olduğu çağın Daimler Chrysler tarafından satılan yuva otomobiliydi ve şu anda Daimler Chrysler tarafından bulundu ve 70 yıldan fazla varlığını sürdürdü ve 2001'de durdurdu. Bugün, Amerika'nın kurtarma avlusu üzerinde birçok Plymouth'u bulabiliyor ve bazıları hala var. Onları geri getirmek gibi hissetmek istiyorsanız iyi koşul.




[ YORUM ]


Henüz yorum yapılmamış.

Tasarım: ARTER